Přepravky na maso

 

Přepravky na maso a drůbež jsou převážně červené nebo červenohnědé. Jejich rozměry jsou 600*400 mm, aby bylo možné je stohovat, výška se pohybuje od 170 do 324 mm. Všechny přepravky na maso mají plné stěny, které zabraňují úniku vody při rozmrzání mražených kusů masa. Zároveň tím získávají přepravky pevnost, která je vyžadována při přepravě masa a dalších potravin. Nosnost přepravek na maso se pohybuje od 15 kg do 30 kg, stohovací nosnost až 500 kg! Jsou vyrobeny z vysokohustotního polyetylenu HDPE, mají atest pro přepravu potravinářských produktů, takže jsou vhodné pro skladování a přepravu masných a uzenářských výrobků a polotovarů.

Jelikož jsou přepravky naplněné masem často poměrně těžké, využívá se pro ulehčení manipulace speciálních vozíků pod přepravky. Ty mají 4 kolečka (je možné vybírat z otočných a pevných koleček vyrobených z gumy, pryže nebo kovu), která zajišťují bezpečné a nenáročné přemístění i většího množství přepravek. Nosnost vozíků na přepravky dosahuje až 500 kg.

Většina přepravek na maso umožňuje umístění potisku, které se běžně provádí sítotiskem. Vybrané přepravky na maso je možné dovybavit plastovým víkem. Víko pro přepravky T25 a T50 je stejně jako přepravky těchto typů vybaveno 4 očky, takže víko můžete s přepravkou svázat. Přepravky lze stohovat i ve chvíli, kdy jsou přiklopené víkem.

Komentáře nejsou povoleny.